Najnovije objave

Vodič: Kako njegovati umjetne trepavice?

Umjetne trepavice - zašto ih je potrebno njegovati?

Njega umjetnih trepavica jednako je važna kao i njega prirodnih trepavica. Svakako želite što duže zadržati efekte nadogradnje trepavica, kako bi produžili vrijeme prije sljedećeg posjeta vašeg umjetnika trepavica.

Vidi članak

Vodič za šminkanje očiju s nadogradnjom trepavica - na što obratiti pozornost?

šminka s lažnim trepavicama kako to učiniti

Učinci nadogradnje trepavica mogu dovoljno naglasiti oko da žene na neko vrijeme odustanu od šminkanja očiju. U tome nema ništa loše i dokazuje koliko nadogradnja trepavica može utjecati na naš izgled i raspoloženje.

Vidi članak

10 najpopularnijih mitova o trepavicama

Najveći mitovi o trepavicama

Vjerojatno ste poslušali savjet svoje bake, mame ili sestre o poboljšanju trepavica. Neki od savjeta možda su zvučali pomalo iznenađujuće, zbog čega ste posumnjali u njihovu učinkovitost.

Vidi članak

Maskara - Kako odabrati savršenu?

Kako odabrati maskaru?

Maskara je osnova šminke. Bilo da se odlučite za prirodan izgled ili za hrabriji izgled za posebnu priliku, isticanje očiju je najvažniji dio šminke. Stoga izbor maskare uopće nije tako lagan zadatak.

Vidi članak

Podizanje i laminacija trepavica. Sve što treba znati

Podizanje i laminiranje trepavica - kako to radi

Sigurno ste čuli za nešto što se zove podizanje trepavica ili laminacija trepavica. To je definitivno najbolja metoda za poboljšanje izgleda, ali i stanja trepavica. Ostaju na mjestu i izgledaju voluminoznije, što očito dodaje nevjerojatnu definiciju očima.

Vidi članak

Metode za nadogradnju trepavica - Naučite najpopularnije tehnike

Kako produžiti trepavice kod kuće

Nadogradnje trepavica posljednjih su godina postale jedna od najtraženijih usluga kozmetičkih salona. Rasporedi većine umjetnika trepavica pucaju po šavovima, ali mnoge žene još uvijek su neodlučne jesu li ekstenzije trepavica zapravo za njih.

Vidi članak

Najpopularnije pogreške pri nanošenju maskare koje sigurno radi svaka žena

Kako ne farbati trepavice

Nanošenje maskare smatra se najlakšim korakom tijekom rutine šminkanja. Međutim, većina nas nije svjesna pogrešaka zbog kojih naša maskara nije postojana cijeli dan ili ima lošiji učinak.

Vidi članak

Njega prirodnih trepavica. Naučite kako pravilno njegovati svoje trepavice

Naučite kako pravilno njegovati svoje trepavice

Svi se mi želimo osjećati zdravo i dobro izgledati. Stoga je posljednjih godina jako porasla svijest o njezi kože i kose. To se također odnosi i na obrve i trepavice, a potonje igraju važnu ulogu u našem zdravlju. One ne samo da pružaju prekrasan okvir za naše oči, već ih i štite.

Vidi članak

Vodič: Kako nanijeti trepavice kod kuće korak po korak

Koje umjetne trepavice odabrati?

Umjetne trepavice odličan su način da se uljepša pogled svake žene. Međutim, nemamo svi vremena provesti nekoliko sati u kozmetičkom salonu. Tretman nadogradnje trepavica također je povezan s velikim troškovima.

Vidi članak

Kako do dužih, gušćih trepavica u nekoliko sekundi?

šminka za produljenje trepavica

Većina žena sanja o punim i dugim trepavicama, no neke od nas nemaju vremena za višesatne tretmane profesionalnih trepavica. Ponekad smo u velikoj stisci s vremenom i želimo da efekti budu gotovi u minuti, doslovno.

Vidi članak

1 2
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti