Pinceta za odvajanje trepavica

Nanolash EYELASH TWEEZERS POINTED

Curve:

Duljina: 12cm

Težina: 21 g

SAVRŠENA PRECIZNOST, NAJBOLJI REZULTATI

Ostvarite udobnost potrebnu za rad na najvišoj razini sa specijaliziranom Nanolash pincetom za odvajanje trepavica! Ovo je najvažniji alat za nadogradnju trepavica koji omogućuje precizno odvajanje trepavica. Lagani materijal i praktičan dizajn pincete ne opterećuju vaše zapešće tijekom višesatnog rada.

EYELASH TWEEZERS POINTED

NANOLASH - NAJBOLJA POMOĆ ZA NADOGRADNJU TREPAVICA

Nanolash Eyelash Tweezer Pointed je najvažniji alat za svakog umjetnika trepavica tijekom ekstenzije trepavica. Napravljene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika koji impresionira svojom lakoćom i fleksibilnošću te pruža izvrsnu udobnost. Vrhovi pinceta omogućuju vam jednostavno klizanje između trepavica i njihovo odvajanje kako biste olakšali nanošenje umjetnih trepavica. Bilo da ste početnik ili napredni umjetnik trepavica, odaberite dodatak koji odgovara vašim potrebama!

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Pinceta za odvajanje trepavica samo je jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Što treba uzeti u obzir pri odabiru pinceta za trepavice?
Prilikom odabira pinceta za nadogradnju trepavica uvijek obratite pozornost na njihovu kvalitetu. Dobre pincete trebaju biti lagane i praktične, a materijal od kojeg su napravljene treba biti dovoljno fleksibilan da ne opterećuje vaš zglob.
Jesu li Nanolash pincete za trepavice prikladne za početnike u radu s trepavicama?
Da, dizajn i funkcionalnost pinceta čine ih prikladnima i za početnike i za profesionalce.
Mogu li se pincete od Nanolasha sterilizirati u autoklavu?
Da, pincete su napravljene od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika i mogu se sterilizirati u autoklavu.
Može li se pinceta za odvajanje trepavica koristiti za različite metode nadogradnje trepavica?
Da, pinceta za odvajanje trepavica osnovni je alat svakog umjetnika trepavica. Koristi se za odvajanje trepavica klijentice kod nadogradnje trepavica klasičnom i volumenskom metodom.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti