Umjetne trepavice za volumensku nadogradnju trepavica

Nanolash VOLUME LASHES

kovrča

C D

debljina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

duljina

Mješoviti 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm
Ultra-mekane i fleksibilne
Čvrsto tkane i ručno napravljene
Struktura imitira prave trepavice
Mnoge opcije koje možete odabrati

NEUSPOREDIVA KVALITETA I PREKRASNI REZULTATI

Ekstenzije umjetnih trepavica - Nanolash Volume Lashes savršen su izbor za vaš salon. Svaka posuda sadrži 16 redova ručno izrađenih, sintetičkih trepavica duboke boje koje mogu savršeno naglasiti svaki pogled.

Meke i otporne svilene trepavice s glatkim mat završetkom osiguravaju fenomenalnu lakoću i imaju oblik koji varljivo podsjeća na lepezu prirodnih trepavica. Odaberite kvalitetu koja može ispuniti vaša očekivanja i zadovoljiti vaše klijente.

Volume Lashes

Odabran :

Promijeniti

kovrča

C D

debljina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

duljina

Mješoviti 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

TREPAVICE SKROJENE PO VAŠOJ POTREBI

Nanolash Volume Lashes omogućuju vam da prilagodite proizvod svojim potrebama i potrebama vaših klijenata. Dobro funkcioniraju i za klasične i za volumenske metode nadogradnje trepavica. Nudimo umjetne trepavice s najpoželjnijim vrstama uvijanja. Dolaze u posudi s trepavicama različitih duljina od 6 do 13 mm ili s jednom duljinom po vašem izboru: 9, 10 ili 11 mm. Trepavice se postavljaju na traku ljepila i lako se skidaju, osiguravajući učinkovitu primjenu. Njihova je tekstura savršena za stvaranje lepeza trepavica, bilo da koristite metodu "shimmy" ili "rolling on the strip".

Volume Lashes

Odabran :

Promijeniti

kovrča

C D

debljina

0.05 0.07 0.10 0.12 0.15

duljina

Mješoviti 6mm-13mm 9mm 10mm 11mm

KAKO RADITI S NANOLASH VOLUMENSKIM TREPAVICAMA?

Rad uz Nanolash Volume Lashes vrlo je jednostavan. Nakon temeljitog čišćenja i odmašćivanja trepavica klijentice te odvajanja donjih trepavica, potrebno je pristupiti standardnom postavljanju umjetnih trepavica.

Uhvatite trepavice pri dnu kako ne biste oštetili njihovu nježnu strukturu. Ovisno o odabranoj metodi nadogradnje trepavica (klasičnoj ili volumenskoj), odlijepite jednu po jednu trepavicu s trake ili napravite lepezu trepavica odmah metodom "shimmy", "rolling on the strip" ili prepletanja. Nježne ljepljive trake omogućuju vam da bez problema uklonite trepavice s posude. Ne zaboravite odabrati trepavice koje nisu više od 30% duže od prirodnih trepavica vaše klijentice, tako da budu udobne za nošenje bez naprezanja prirodnih trepavica.

Nanolash – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Umjetne trepavice s metodom nadogradnje volumena samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje možete pronaći u asortimanu Nanolash proizvoda. To je najkvalitetnija kozmetika za njegu trepavica i šminku, koju rado koriste i profesionalni umjetnici trepavica diljem svijeta.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i beskrajne inspiracije, posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako pravilno odabrati trepavice?
Prije odabira umjetnih trepavica, umjetnik trepavica obavlja temeljitu analizu oka svoje klijentice i predlaže odgovarajuću metodu oblikovanja trepavica. Nakon što je odluka donesena, umjetnik trepavica odabire odgovarajuće trepavice za odabrani stil.
Uz koje metode nadogradnje trepavica se mogu koristiti Nanolash Volume Lashes?
Postoje tri metode nadogradnje trepavica - klasična, volumenska i hibridna. Nanolash Volume Lashes se mogu koristiti uz bilo koju metodu.
Može li se napraviti nadogradnja trepavica dok se nose kontaktne leće?
Umjetne trepavice ne utječu na kontaktne leće. No, umjetnici trepavica će vas svakako zamoliti da ih uklonite za vrijeme trajanja tretmana.
Mogu li se nadogradnje trepavica staviti nakon bojanja trepavica kanom?
Mogu, ali trebali biste održavati vremenski odmak, po mogućnosti 48 sati.
Utječe li nadogradnja trepavica na prirodne trepavice?
Pravilno izvedena nadogradnja trepavica nema utjecaja na prirodne trepavice.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme isporuke je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod dostavlja. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezik koji vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti