Aplikator grozdova trepavica

Nanolash APPLICATOR

Boja: crno

ERGONOMSKI APLIKATOR ZA OLAKŠANJE NADOGRADNJE TREPAVICA

Nanolash Applicator je stvoren imajući na umu preciznost i praktičnost tijekom DIY nadogradnje trepavica. Crni satenski završetak, lagan i ergonomski oblik aplikatora čine ga iznimno udobnim. Anatomski oblik vrhova prilagođen je obliku oka. Zahvaljujući ovoj značajci, možete jednostavno nanijeti DIY grozdove trepavica i spojiti ih sa svojim prirodnim trepavicama.

Applicator

KAKO KORISTITI NANOLASH APLIKATOR?

Nanolash aplikator ima nekoliko namjena. Olakšava izvlačenje DIY grozdova trepavica iz kutije bez oštećenja osjetljivih sintetičkih dlačica. Također vam omogućuje praktičnu primjenu grozdova ispod prirodnih trepavica. Njegova najvažnija funkcija je spajanje umjetnih trepavica s pravima. Nakon što nanesete sve grozdove, lagano pritisnite aplikator na trepavice kako bi ih ljepilo dobro spojilo.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Aplikator za grozdove umjetnih trepavica samo je jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Što učiniti kada se trepavice zalijepe za aplikator?
Uzrok ove situacije može biti da je aplikator kontaminiran bonderom. Dovoljno ga je očistiti od ljepila. Možete koristiti Nanolash DIY Remover u ovu svrhu.
Je li aplikator prikladan za sve veličine i tipove grozdova trepavica?
Da, naš aplikator omogućuje vam da zgrabite i nanesete sve vrste DIY grozdova trepavica s velikom preciznošću.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti