Silikonske šipke za podizanje i laminaciju trepavica

Nanolash SILICONE RODS

Količina: 3 para

Veličina: S, M, L

SILIKONSKE ŠIPKE ZA SAVRŠENO UVIJANJE TREPAVICA

Nanolash Silicone Rods ključni su dodaci za podizanje i laminaciju trepavica. Njihova meka i ugodna površina ne iritira nježnu kožu gornjeg kapka. Dostupni su u tri različite veličine što vam omogućuje da ih prilagodite bilo kojoj vrsti oka, čineći proces podizanja i laminiranja glatkim i udobnim.

Silicone Rods

KAKO KORISTITI NANOLASH SILIKONSKE ŠIPKE?

Prvo namjestite jednu od tri dostupne veličine silikonskih šipki na oko. Ako je potrebno, možete lako podrezati rubove kako biste osigurali bolje prianjanje šipke na kapak. Silikon koji se koristi za izradu naših štapova osigurava izvrsno prianjanje. Ako je potrebno, nanesite malo ljepila ispod šipke kako bi savršeno prianjala uz kožu tijekom podizanja trepavica. Potom istim ljepilom začešljajte trepavice na valjak.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Silikonske šipke za podizanje i laminaciju trepavica samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako odabrati šipke prave veličine za oko?
Sve što trebate učiniti je postaviti šipku na kapak. Provjerite prianja li dobro i ne izaziva li nelagodu. Ako je potrebno, možete je lako odrezati.
Jesu li silikonske šipke za višekratnu upotrebu?
Da, možete ponovno koristiti naše šipke. Ne zaboravite ih uvijek temeljito očistiti nakon podizanja trepavica.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti