Precizna pinceta

Nanobrow EYEBROW TWEEZERS

Precizno uklanjanje dlačica s obrva u trenu

Pinceta Nanobrow je dodatak izrađen od najkvalitetnijih materijala, stoga je izdržljiva i dugotrajna. Pažljivo dizajnirani vrhovi pincete olakšavaju hvatanje najkraćih i najtanjih dlačica, omogućujući vam da s velikom preciznošću čupate obrve, kao i izvođenje drugih manjih kozmetičkih tretmana. Veličina pincete i njihov mat izgled osiguravaju da vam pinceta neće iskliznuti iz ruke i čine je vrlo praktičnima. Izuzetno je precizna, čineći svaku upotrebu učinkovitom i praktičnom.

Eyebrow Tweezers

NANOBROW TWEEZERS – MUST-HAVE U SVAKOJ ŽENSKOJ TORBICI SA ŠMINKOM

Vrhovi su izrađeni s iznimnom preciznošću. Njihovi kosi krajevi imaju savršenu konvergenciju, osiguravajući preciznost prilikom, na primjer, čupanja obrva - bez boli ili čupanja dlačica. Najkvalitetniji nehrđajući čelik dodatna je prednost i olakšava održavanje pincete čistom. Možete je bez brige očistiti toplom vodom, a potom osušiti papirnatim ručnikom ili mekom krpom. Pinceta Nanobrow nezaobilazan je dodatak koji uvijek trebate nositi u kozmetičkoj torbici. Njezin ergonomski oblik i preciznost olakšavaju izvođenje mnogih manjih kozmetičkih tretmana.

NANOBROW – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE OBRVE

Eyebrow tweezers je samo jedan od mnogih senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u liniji Nanobrow. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za njegu obrva i šminkanje koje rado koriste i najveći profesionalci. I vi možete promijeniti svoj izgled i osjećati se još ljepšim.

Želite li saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše društvene mreže!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Može li se pinceta Nanobrow autoklavirati?
Da, pinceta je izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika i može se sterilizirati u autoklavu.
Što uzeti u obzir pri odabiru pincete za obrve?
Obratite pažnju na savjete pri odabiru pinceta. Konvergencija vrhova mora biti precizna kako bi uvijek dobro uhvatili dlačice.
Može li se pinceta Nanobrow koristiti za uklanjanje dlačica s drugih područja?
Yes, our tweezers are multi-purpose and great at grabbing any kind of hair, so they are sure to work well for hair removal in other areas of the body as well.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme isporuke je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji isporuke. Želite li dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti