Britvica za lice i obrve

Nanobrow EYEBROW RAZOR

Količina: 3 kom

STVORITE NOVI OBLIK OBRVE

Britvica za obrve neophodan je alat za dotjerivanje i oblikovanje obrva precizno i bezbolno. Ima kratku i oštru oštricu izrađenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Možete biti sigurni u dugotrajnu oštrinu, što je tajna učinkovitog uklanjanja dlačica. Britvica za lice i obrve jednostavna je za korištenje. Lako ćete je održavati čistim jer dolazi sa zaštitnim čepom. To je ergonomski i higijenski alat za uklanjanje neželjenih dlačica s lica bez problema.

EYEBROW RAZOR

NANOBROW EYEBROW RAZOR – SAVRŠENA OŠTRICA

Britvica za lice i obrve mali je i udoban alat za njegu za jednostavno uklanjanje dlačica. Očistite lice, a potom uklonite neželjene dlačice klizanjem oštrice po koži pod blagim kutom. Nanobrow britvica za obrve omogućuje precizno i bezbolno oblikovanje obrva. Možete im dati željeni oblik u tren oka, čak i ujutro prije odlaska na posao. Svestrani dodatak ostavlja vašu kožu glatkom i besprijekornom na siguran i brz način..

NANOBROW – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE OBRVE

Face and brow razor je samo jedan od mnogih senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u liniji Nanobrow. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za njegu obrva i šminkanje koje rado koriste i najveći profesionalci. I vi možete promijeniti svoj izgled i osjećati se još ljepšim.

Želite li saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše društvene mreže!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako koristiti britvicu za obrve?
Skinite zaštitnu kapicu i lagano prislonite oštricu na kožu pod kutom od 45 stupnjeva. Radeći oštricom prema dolje, koristite brze poteze. Očistite i dobro osušite oštricu nakon završetka podrezivanja. Nanobrow britvica za lice i obrve najbolji je alat za brzo i bezbolno uklanjanje dlačica.
Može li se britvica za lice i obrve višekratno koristiti?
Da, to je britvica za lice i obrve za višekratnu upotrebu. Ne zaboravite je temeljito očistiti nakon upotrebe. Dovoljno je isprati je pod mlazom vode i osušiti tapkanjem.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme isporuke je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji isporuke. Želite li dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti