Jednokratni špuli za trepavice i obrve

Nanolash DISPOSABLE MASCARA WANDS

Sadržaj: 50 kom

JEDAN APLIKATOR – MNOŠTVO MOGUĆNOSTI

Jednokratni špuli za trepavice i obrve tvrtke Nanolash dizajnirani su za odvajanje prirodnih trepavica i ekstenzija trepavica. Jednako dobro funkcioniraju za oblikovanje obrva i nanošenje različitih proizvoda. Svaki potez četkice nježno i precizno odvaja dlačice, osiguravajući da im možete dati prirodan i uredan izgled.

Disposable Mascara Wands

OSIGURAJTE UDOBNOST I HIGIJENU U RADU

Konusna sintetička vlakna osiguravaju precizan i higijenski rad bez iritacije kože ili kose. Lagan i praktičan dizajn čini špule izuzetno udobnima i lakima za korištenje. Bilo da tek počinjete u svijetu trepavica ili ste profesionalac, ove četkice vam omogućuju postizanje savršenih rezultata bez puno truda. Skupno pakiranje sadrži 50 četkica maskare koji će vam dugo trajati.

Nanolash – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Jednokratne četkice maskare samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Jesu li špuli za trepavice i obrve prikladni za profesionalnu upotrebu?
Da, naše špule izrađene su od visokokvalitetnih materijala, tako da dobro funkcioniraju i za kućnu upotrebu i u kozmetičkim salonima.
Može li se jedan špuli koristiti za različite proizvode za trepavice i obrve?
Preporuča se koristiti jedan špuli za određeni proizvod kako bi se izbjegla unakrsna kontaminacija ili miješanje proizvoda. Korištenje različitih špula za različite proizvode pomaže u održavanju higijene.
Koje su glavne namjene jednokratnih špula za trepavice i obrve?
Jednokratne četkice uglavnom se koriste za češljanje, oblikovanje i odvajanje trepavica i obrva. Izvrsne su za nanošenje maskare te stiliziranje i oblikovanje obrva.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti