Set za podizanje i laminaciju trepavica

Nanolash LASH LIFT KIT

Sadržaj:

Step 1 – Lift (10 x 0.5 ml)
Step 2 – Fix (10 x 0.5 ml)
Step 3 – Keratin Booster (10 x 0.5 ml)
Ljepilo za podizanje trepavica (5 ml)
Silikonske šipke (3 para)
Češljevi za podizanje (3 para)

Precizno odvojene i njegovane trepavice
Uvijanje i podizanje trepavica traje do 8 tjedana
Uvijene i voluminozne trepavice prirodnog izgleda!
Osnovni proizvodi i pribor, dovoljno za 10 upotreba!

PODIZANJE I LAMINACIJA TREPAVICA PUNO PREDNOSTI ZA VAŠE TREPAVICE

Otkrijte tajnu blistavih, definiranih trepavica sa setom za podizanje i laminaciju trepavica od Nanolash. Set sadrži sve potrebne proizvode za svaku fazu procesa podizanja trepavica. Jednostavno i brzo možete postići senzacionalne efekte koji će vam se sigurno svidjeti.

Trepavice odmah postaju glatke i sjajne. Boja im je duboka i svježa. Svaka trepavica je idealno odvojena. Puniji i voluminozniji izgled trepavica samo je jedna od mnogih prednosti. Podizanje trepavica će podići i uviti vaše trepavice i uživat ćete u savršeno definiranim očima tijekom mnogih tjedana.

LASH LIFT KIT

PREKRASNE TREPAVICE TIJEKOM NEKOLIKO TJEDANA

Učinite svoje trepavice besprijekornim i lijepim uz Nanolash setom za podizanje i laminaciju! Proizvod je dizajniran za postizanje dugotrajnih učinaka. Cilj mu je prirodno definirati vaše trepavice bez pretjeranih rezultata. Podizanje trepavica i laminacija s Nanolashom omogućit će vam trepavice koje uvijek izgledaju najbolje - probudite se i spremni ste za pokret! Trepavice će biti vidljivo podignute i uvijene, izgledat će dulje i punije. U takvim ćete rezultatima uživati do 8 tjedana! Nanolash Lash Lift Kit omogućit će vam da napravite 10 tretmana podizanja trepavica!

Podizanje i laminacija trepavica nije samo tretman uljepšavanja. Također možete računati na intenzivne učinke jačanja i zaštite trepavica. Uključeni hidrolizirani keratin poboljšava volumen trepavica, potiče proces popravka i povećava otpornost trepavica. Proizvodi za laminaciju sadrže lanolin koji njeguje trepavice i sprječava gubitak vode. Maslinovo ulje, ulje avokada i ulje sjemenki grožđa hidratiziraju i njeguju dlačice trepavica te ih čine otpornijima na oštećenja ili deformacije zahvaljujući poboljšanju njihove elastičnosti. Abesinsko ulje i kokosovo ulje daju sjaj i štite trepavice od sunčevih zraka. Nanolash proizvodi za podizanje i laminiranje trepavica bogati su argininom, pantenolom i svilom za njegu i jačanje trepavica, pružajući im mekoću i sjaj.

LASH LIFT KIT

PODIZANJE I LAMINACIJA TREPAVICA UZ NANOLASH
STVARNO JE JEDNOSTAVNO!

Uz Nanolash set za podizanje i laminiranje, možete dobiti prekrasne trepavice u nekoliko jednostavnih koraka. Ne zaboravite slijediti upute koje se nalaze na pakiranju. Pogledajte koliko je jednostavno!

1. Temeljito uklonite ostatke šminke i proizvoda za njegu kože s kapaka i trepavica. Koristite poseban šampon za obrve i trepavice ili sredstvo za skidanje šminke bez ulja.

2. Odaberite odgovarajuću veličinu silikonskih šipki i postavite ih na gornji kapak. Nanesite ljepilo i pričvrstite trepavice na šipke, precizno odvajajući dlačice trepavica.

3. Nanesite Korak 1 – Lift na trepavice, što bliže liniji trepavica, ali nemojte ga nanositi na vrhove trepavica. Pričekajte 7-10 minuta, a zatim uklonite proizvod vatom ili aplikatorom.

4. Nanesite Korak 2 – Fix na trepavice, što bliže liniji trepavica, ali nemojte ga nanositi na vrhove trepavica. Pričekajte 7-10 minuta, a zatim uklonite proizvod vatom ili aplikatorom.

5. Nanesite Korak 3 – Keratin Booster po cijelim trepavicama, što bliže liniji trepavica. Pričekajte 7-10 minuta, a zatim uklonite višak proizvoda mokrom vatom ili aplikatorom.

6. Nježno skinite šipke s kapaka i trepavica. Počešljajte trepavice pomoću najlonskog spulija za trepavice. To je sve!

Uživajte u svojim novim lijepo odvojenim, voluminoznim trepavicama sa savršenom uvijenošću!

Nanolash – DEFINICIJA LIJEPIH TREPAVICA

Lash Lift Kit nije jedini proizvod od Nanolasha! Upoznajte cjelokupnu ponudu uključujući najbolje proizvode za trepavice koji će u potpunosti promijeniti vašu rutinu šminkanja i njege trepavica! Dodajte dimenziju svojim trepavicama u tren oka! Pogledajte ostale proizvode iz naše ponude i pratite nove trendove!

Tražite genijalnu inspiraciju za šminkanje? Pitate se kako našminkati oči tako da zapanjuju ljude oko sebe? Posjetite naše društvene mreže!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako pripremiti trepavice za podizanje i laminaciju?
Morate pripremiti trepavice za proces podizanja trepavica. Trepavice bi trebale biti bez ikakvih ostataka šminke ili ulja. Koristite sredstvo za skidanje šminke bez ulja ili posebno dizajnirani šampon za trepavice s neutralnim pH.
Koja je razlika između podizanja i laminacije trepavica?
Podizanje trepavica stvara željeno uvijanje trepavica i učinak liftinga. Laminacija je posljednja faza procesa podizanja trepavica. Hidratizira trepavice i nadoknađuje keratin u strukturi dlačica trepavica.
Koliko često mogu raditi podizanje i laminiranje trepavica?
Najbolje je podizati trepavice svakih 6 ili 7 tjedana. Sve ovisi o stanju vaših trepavica. Ne zaboravite pričekati najmanje 4 tjedna prije nego što napravite još jedan tretman podizanja trepavica.
Mogu li našminkati trepavice nakon podizanja trepavica i laminacije?
Da, možete, ali ne zaboravite da se ne smijete šminkati 12 sati nakon tretmana.
Kako njegovati trepavice nakon podizanja trepavica i laminacije?
Izbjegavajte vlagu i visoke temperature (vruće kupke, sauna, itd.) 24 sata nakon procesa podizanja trepavica.
Koliko dugo moram čekati da moja narudžba bude isporučena?
Predviđeno vrijeme dostave je dva radna dana. Proizvode dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako sam u drugoj zemlji?
Naravno da možete! Naša tvrtka nudi prodaju u mnogim zemljama diljem svijeta. Predviđeno vrijeme dostave, kao i troškovi dostave ovise o odredištu. Za više informacija kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite željenu jezičnu verziju.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti