Komplet za laminiranje obrva

Nanobrow LAMINATION KIT

Sadržaj: Ljepilo za obrve(7ml/ 0.24 fl oz) StepOne Losion za podizanje (5ml / 0.17 fl oz) StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz)

Komplet sve-u-jednom za dugotrajnu laminaciju obrva
Uredne i ispolirane obrve za mnogo tjedana
Obrve izgledaju gušće i voluminoznije
Savršeno za profesionalnu i kućnu upotrebu

BESPREKORNE OBRVE TJEDNIMA

Želite li preuzeti kontrolu nad neposlušnim, debelim ili krutim obrvama - odaberite sveobuhvatni komplet za laminiranje obrva Nanobrow. Set uključuje sve potrebne stvari za postizanje savršenih rezultata. Obrve postaju puno gušće i punije, ostaju podignute i savršeno oblikovane mnogo tjedana. Nemojte više čekati. Dobijte svoje besprijekorne obrve.

Lamination Kit

VAŠA TAJNA BESPRIJEKORNIH OBRVA

Nema više neposlušnih obrva! Nanobrow Lamination Kit je najbolji i najučinkovitiji način da dobijete lijepe obrve. Učinak laminacije obrva traje i do 6 tjedana. Komplet je super isplativ, jednostavan za korištenje i jamči preciznost. Skup proizvoda i dodataka dovoljan je za više od desetak primjena. Možete uživati u savršeno definiranim obrvama mnogo mjeseci. Laminacija obrva intenzivno popravlja obrve, hrani ih i omogućava upravljivost. Možete im brzo i jednostavno dati voluminozniji izgled, četkati ih u željeni oblik i na kraju ih učvrstiti na mjestu. Tretman kamuflira rijetka područja i čini obrve gušćima. Možete zaboraviti problematične, nesavladive obrve!

Nikada nije bilo tako jednostavno preuzeti kontrolu nad obrvama i dati im gušći izgled. Sigurno ćete uživati u dobrobitima laminacije obrva nekoliko tjedana. Laminiranje obrva može se raditi na svim tipovima obrva, a posebno na neukrotivim i gustim ili izrazito rijetkim obrvama. Također ga možete upariti s preciznim oblikovanjem obrva i bojanjem obrva za poboljšane rezultate.

Lamination Kit

KAKO KORISTITI KOMPLET ZA LAMINIRANJE OBRVA

Kako biste uživali u savršeno definiranim, voluminoznim obrvama, posegnite za Nanobrow Lamination Kit! Kako održati savršen izgled obrva nekoliko tjedana bez ikakvog dotjerivanja? Evo vodiča korak po korak:

1. Uklonite šminku s obrva proizvodom bez ulja (npr. Nanobrow Micellar Makeup Remover).

2. Uzmite bocu s natpisom Glue. Nanesite malu količinu proizvoda na obrve i iščetkajte ih u željeni položaj. Pričekajte trenutak.

3. Nanesite formulu za podizanje s oznakom Step One. Počnite od prednje strane obrva, četkajući dlačice u željeni oblik.

4. Ostavite proizvod na obrvama 5 do 8 minuta, ovisno o debljini dlačica s obrva, a zatim ga uklonite vatom.

5. Primijenite drugu formulu – Step Two. Opet, počnite od prednjeg dijela obrve i pomaknite se prema kraju i ne zaboravite zadržati željeni oblik obrva. Ostavite proizvod da djeluje 5 do 8 minuta i uklonite ga mokrom vatom.

6. Pročešljajte obrve špulom i uživajte u svojim nevjerojatnim obrvama mnogo tjedana!

NANOBROW – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE OBRVE

Komplet za laminiranje obrva samo je jedan od mnogih senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u liniji Nanobrow. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za njegu obrva i šminkanje koje rado koriste i najveći profesionalci. I vi možete promijeniti svoj izgled i osjećati se još ljepšim.

Želite li saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše društvene mreže!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako koristiti set za laminiranje obrva Nanobrow?
Nanobrow Lamination Kit set je za obrve koji uključuje sve potrebne dodatke za super dugotrajnu, savršenu laminaciju obrva. Trebate samo očistiti i odmastiti obrve, te nanijeti uključene formule pravilnim redoslijedom. Tijekom procesa laminiranja, četkajte obrve u željeni oblik i uklonite proizvode pamučnom blazinicom nakon vremena navedenog u uputama.
Kada posegnuti za kompletom za laminiranje obrva Nanobrow?
Komplet za laminiranje obrva tvrtke Nanobrow jednostavan je način za stvaranje besprijekornog stila obrva koji traje tjednima. Obrve izgledaju voluminozno i možete dugo uživati u ispoliranim, urednim lukovima. Laminacija obrva dobro funkcionira za svakoga tko želi dobiti novi izgled obrva.
Mogu li koristiti komplet za laminiranje Nanobrow ako imam osjetljivu kožu?
Proizvodi uključeni u komplet za laminiranje Nanobrow napravljeni su od posebno odabranih sastojaka. Prije laminacije preporučamo napraviti test na manjoj površini kože.
Koliko često mogu laminirati obrve?
Preporučamo laminiranje obrva svakih 4 do 6 tjedana.
Nanobrow Lamination Kit – rok trajanja
Ako se pravilno skladište, proizvodi uključeni u komplet za laminiranje obrva zadržavaju svoja svojstva 6 mjeseci nakon otvaranja.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme isporuke je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji isporuke. Želite li dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti