Zakrivljena pinceta za trepavice

Nanolash EYELASH TWEEZERS CURVED

Kut: 60°

Duljina: 14,5cm

Težina: 23 g

Pinceta

POUZDANOST I PRIGODNOST ZA SVAKOG PROFESIONALCA

Neka vaš rad bude učinkovit i ugodan. Zakrivljene pincete za nadogradnju trepavica tvrtke Nanolash izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Posebni vrhovi pod kutom od 60° precizno hvataju svaku dlačicu. Možete je koristiti i za izradu lepezastih trepavica za klasičnu i volumensku metodu produžavanja trepavica.

EYELASH TWEEZERS CURVED

NANOLASH – NAJBOLJA POMOĆ ZA NADOGRADNJU TREPAVICA

Nanolash Eyelash Tweezer Curved je must-have za svakog umjetnika za trepavice. Njezin lagani i ergonomski dizajn neće opteretiti vaše zapešće tijekom višesatnog rada. Lako se nosi s klasičnim i volumenskim metodama nadogradnje trepavica, te se pokazao kao višenamjenski dodatak! Pinceta ima precizan zahvat i pomaže vam u jednostavnom stvaranju lepezastih trepavica različitim metodama. Nije važno jeste li profesionalac ili početnik - ova će vam pinceta zasigurno olakšati posao.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Zakrivljene pincete za nadogradnju trepavica samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Što treba uzeti u obzir pri odabiru pinceta za trepavice?
Prilikom odabira pinceta za nadogradnju trepavica uvijek obratite pozornost na njihovu kvalitetu. Dobre pincete trebaju biti lagane i praktične, a materijal od kojeg su napravljene treba biti dovoljno fleksibilan da ne opterećuje vaš zglob.
Jesu li Nanolash pincete za trepavice prikladne za početnike u radu s trepavicama?
Da, dizajn i funkcionalnost pinceta čine ih prikladnima i za početnike i za profesionalce.
Mogu li se pincete od Nanolasha sterilizirati u autoklavu?
Da, pincete su napravljene od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika i mogu se sterilizirati u autoklavu.
Može li se zakrivljena pinceta koristiti za različite metode nadogradnje trepavica?
Zakrivljena pinceta za trepavice dobro funkcionira za sve metode nadogradnje trepavica. Posebni vrhovi omogućuju stvaranje lepeza za trepavice metodom shimmyja.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti