Aplikatori za trepavice koji ne ostavljaju dlačice

Nanolash MICROBRUSH APPLICATOR

Sadržaj: 100 kom

Diámetro
1.5 mm
2.0 mm
2.5 mm

PRECIZNO OBAVLJANJE VIŠE ZADATAKA U JEDNOM

Nanolash aplikatori za trepavice koji ne ostavljaju dlačice neophodni su dodaci za svakog umjetnika trepavica. Izvrsni su za pripremu trepavica za tretman podizanja i laminacije ili nadogradnje trepavica, te za nanošenje raznih proizvoda. Aplikatori vam omogućuju čišćenje trepavica od šminke, ostataka proizvoda za njegu kože i sebuma s velikom preciznošću. Aplikatori ne ostavljaju vlakna na trepavicama što vam omogućuje da odmah prijeđete na sljedeće korake tretmana.

Microbrush Applicator

MICROBRUSH APPLICATOR 1.5MM
MICROBRUSH APPLICATOR 2 MM
MICROBRUSH APPLICATOR 2.5MM

ODABERITE NAJBOLJE DODATKE

Nanolash Microbrush Applicators ne upijaju tekućine, osiguravajući da ostanu na svojoj površini bez ostataka. To znači ekonomičniju upotrebu proizvoda. Aplikatori dolaze u tri različite veličine: 1.5 mm, 2 mm, i 2.5 mm što osigurava vrlo preciznu primjenu kozmetičkih proizvoda. Dobivate 100 komada u praktičnoj tubi s dozatorom koji sprječava ispadanje aplikatora iz pakiranja nakon otvaranja.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Aplikatori za trepavice koji ne ostavljaju dlačice samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Za što Nanolash Microbrush Applicators najbolje rade?
Aplikatore koji ne ostavljaju dlačice možete koristiti za nanošenje raznih proizvoda i kozmetike na trepavice i obrve. Također dobro djeluju za čišćenje trepavica prije tretmana laminacije. Ovo su višenamjenski dodaci koje možete koristiti kako želite.
Kako čuvati aplikatore koji ne ostavljaju dlačice kako bi održali njihovu higijenu?
Aplikatore je najbolje čuvati u originalnom pakiranju opremljenom posebnim poklopcem. Zahvaljujući mogućnosti otvaranja i zatvaranja pakiranja, aplikatori se ne prljaju. Nakon vađenja aplikatora iz pakiranja, upotrijebite ga odmah.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti