Set četkica za obrve

Nanolash STYLING BRUSH

Sadržaj: Četkica pod kutem (1 kom) , Spiralna četkica (1 kom)

PRIBOR KOJI OSIGURAVA IZVRSNE REZULTATE

Cijenite li estetiku svoje šminke i cijenite li preciznost pribora koji će vam omogućiti postizanje željenih rezultata, odaberite Nanobrow Styling Brush. Ovaj set od dva aplikatora osigurava da će šminka vaših obrva uvijek biti savršena!

Angled Brush – ova precizna četkica, izrađena od mekanih sintetičkih vlakana, pomoći će vam u nanošenju svih vrsta kozmetike - gelastih, kremastih i proizvoda u prahu.

Spiral Brush – ova špulica, napravljena od sintetičkih čekinja s pravilno krutim čekinjama koje klize između obrva, savršeno ih razdvaja bez iritacije kože.

STYLING BRUSH

PRIMIJENITE ŠMINKU, ČETKAJTE I STILIZIRAJTE SVOJE OBRVE KADA POŽELITE!

Četkica sa svojim čvrsto zbijenim vlaknima, dobro raspoređuje proizvode po dlačicama i koži, tako da možete lako popuniti obrve bilo kojim proizvodom poput pomade za obrve ili pudera za obrve. Njezin precizan, kosi vrh također vam omogućuje da ocrtate svoje obrve ili povučete tanke, pojedinačne poteze, oponašajući prave dlačice obrva.

Špulica je jednostavan alat koji će vam pomoći u oblikovanju obrva četkanjem i oblikovanjem. Ovaj pribor također će vam pomoći da četkanjem uklonite višak proizvoda s obrva bez utjecaja na šminku.

Nanobrow Styling Brush neizostavan je alat u kozmetičkoj torbici svake žene i profesionalnog vizažista. Inovativni dizajn, koji vam omogućuje da uvlačite četke u i van iz elegantnog crnog kućišta, čini ih lakim za održavanje čistima i sigurnima za pohranu. Lako se čiste, osiguravajući dugu i pouzdanu upotrebu.

NANOBROW – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE OBRVE

Set četkica za oblikovanje je samo jedan od mnogih senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanobrow. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za njegu obrva i šminkanje koje rado koriste i najveći profesionalci. I vi možete promijeniti svoj izgled i osjećati se još ljepšim.

Želite li saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše društvene mreže!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Može li se Nanobrow Styling Brush koristiti s drugim proizvodima koji nisu namijenjeni za obrve?
Da, naši se aplikatori mogu koristiti s drugim proizvodima poput sjenila ili olovke za oči.
Kako očistiti Nanobrow Styling Brush?
I Angle Brush i Spiral Brush mogu se čistiti mlakom vodom. Za ovaj zadatak možete koristiti blagi šampon. Nakon čišćenja temeljito osušite aplikatore.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme isporuke je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji isporuke. Želite li dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti