Pinceta za trepavice u obliku slova L

Nanolash EYELASH TWEEZERS L SHAPE

Kut: 40°

Duljina: 12cm

Težina: 23 g

Pinzas

SAVRŠENA PINCETA ZA PREKRASNE TREPAVICE

Odaberite udobnost svog rada i najbolje rezultate! Pinceta za nadogradnju trepavica u obliku slova L neizostavan je alat u rukama svakog umjetnika trepavica. Lagan i ergonomski dizajn pincete štiti vaše zapešće od naprezanja tijekom višesatnog rada. Kut od 40° osigurava praktično i jednostavno nanošenje umjetnih trepavica. Posebni vrhovi omogućuju precizno hvatanje pojedinačnih dlačica i stvaranje lepezastih trepavica.

EYELASH TWEEZERS L SHAPE

POINTED
CURVED
L-SHAPE

NANOLASH – NAJBOLJA POMOĆ ZA NADOGRADNJU TREPAVICA

Nanolash Eyelash Tweezer L Shape izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, karakterizirane optimalnom fleksibilnošću, štiteći vaše zapešće od naprezanja tijekom dugih sati oblikovanja. Kao višenamjenski alat, pinceta je izvrsna i za klasične i za volumenske metode produžavanja trepavica. Bilo da tek započinjete svoju avanturu s nadogradnjom trepavica ili to radite već duže vrijeme - zasigurno ćete voljeti raditi s ovom pincetom. Odaberite udobnost svog rada i osigurajte si najbolje rezultate! Pinceta za nadogradnju trepavica u obliku slova L neizostavan je alat svakog umjetnika trepavica. Lagan i ergonomski dizajn pincete štiti vaše zapešće od naprezanja tijekom višesatnog rada. Kut od 40° osigurava praktično i jednostavno nanošenje umjetnih trepavica. Posebni vrhovi omogućuju precizno hvatanje pojedinačnih dlačica i stvaranje lepezastih trepavica.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Pinceta za nadogradnju trepavica u obliku slova L samo je jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u Nanolash asortimanu. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Što treba uzeti u obzir pri odabiru pinceta za trepavice?
Prilikom odabira pinceta za nadogradnju trepavica uvijek obratite pozornost na njihovu kvalitetu. Dobre pincete trebaju biti lagane i praktične, a materijal od kojeg su napravljene treba biti dovoljno fleksibilan da ne opterećuje vaš zglob.
Jesu li Nanolash pincete za trepavice prikladne za početnike u radu s trepavicama?
Da, dizajn i funkcionalnost pinceta čine ih prikladnima i za početnike i za profesionalce.
Mogu li se pincete od Nanolasha sterilizirati u autoklavu?
Da, pincete su napravljene od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika i mogu se sterilizirati u autoklavu.
Može li se pinceta u obliku slova L koristiti za različite metode nadogradnje trepavica?
Pinceta za trepavice u obliku slova L dobro funkcionira za sve metode nadogradnje trepavica. Posebni čvrsti vrhovi omogućuju stvaranje lepezastih trepavica metodom trake.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti