Flock aplikatori za trepavice i obrve

Nanolash LINT FREE APPLICATORS

Sadržaj: 50 kom

TAJNA USPJEŠNOG IZGLEDA KRIJE SE U DETALJIMA

Flock aplikatori za trepavice neizostavan su proizvod koji bi trebao pronaći svoje mjesto u svakoj kozmetičkoj torbici. Nježni su prema osjetljivoj koži i kapcima, osiguravajući pravilno čišćenje trepavica od ostataka šminke, proizvoda za njegu kože i sebuma. Pružaju neprocjenjivu pomoć u pripremi trepavica za razne tretmane ljepote poput nadogradnje trepavica ili podizanja i laminiranja trepavica. Vrh aplikatora ne upija tekućinu, osiguravajući ekonomičniju upotrebu različitih proizvoda.

Lint Free Applicators

MUST-HAVE ZA SVAKOG UMJETNIKA TREPAVICA

Nanolash Lint Free Applicators imaju neupijajuća svojstva, osiguravajući da se nanošenje proizvoda uz njihovu pomoć pretvara u ekonomičniju upotrebu proizvoda. Veleprodajno pakiranje sadrži 50 aplikatora koji osiguravaju dugotrajan higijenski rad. Vrlo su korisni za odmašćivanje trepavica i obrva te skidanje šminke i umjetnih trepavica. Budući da su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, ne ostavljaju vlakna na trepavicama, čineći vaš rad iznimno zadovoljnim i učinkovitim.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Flock aplikatori za trepavice samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Za što Nanolash Lint Free Applicators najbolje rade?
Flock aplikatore možete koristiti za nanošenje raznih proizvoda i kozmetike na trepavice i obrve. Također dobro rade za čišćenje trepavica prije tretmana laminacije. Ovo su višenamjenski dodaci koje možete koristiti kako želite.
Kako čuvati flock aplikatore za trepavice i obrve za održavanje njihove higijene?
Aplikatore je najbolje čuvati u originalnom pakiranju. Nakon što izvadite aplikator iz pakiranja, upotrijebite ga odmah.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti