DIY Bonder – ljepilo za trepavice za DIY nadogradnju trepavica

Nanolash DIY BONDER

Količina: 5 ml / 0,169 fl oz

DUGOTRAJNOST I UČINKOVITOST KOJU ĆETE VOLJETI

Nanolash DIY Bonder je revolucionarno ljepilo namijenjeno za "uradi sam kod kuće" nadogradnju trepavica. Zahvaljujući ergonomskoj četkici, nanošenje je jednako brzo i praktično kao i nanošenje maskare. Posebno razvijena formula proizvoda osigurava postojanost vaših umjetnih trepavica najmanje 5 dana, osiguravajući da će vaš izgled trepavica dugo ostati savršen. Bonder ima visoku otpornost na vodu i proizvode za skidanje šminke bez ulja.

DIY BONDER

KAKO KORISTITI NANOLASH DIY BONDER?

Kada sami stavljate ekstenzije trepavica, prvo nanesite bonder. Nanesite ga na čiste trepavice, počevši od korijena. Ako su vam trepavice prirodno duge, ljepilo možete nanijeti do pola duljine trepavica. U slučaju kratkih trepavica - možete ga nanijeti po cijeloj dužini. Nakon nanošenja bondera pričekajte 15-20 sekundi i počnite nanositi DIY grozdove trepavica ispod svojih prirodnih.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

DIY Bonder – ljepilo za trepavice za DIY nadogradnju trepavica samo je jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Je li bonder vodootporan?
Da, Nanolash bonder za nadogradnju trepavica je vodootporan.
Utječe li skidanje šminke na bonder?
Uklonite šminku proizvodima bez ulja jer ulja mogu oslabiti ljepilo. Isto vrijedi i za proizvode za šminkanje – one na bazi ulja najbolje je izbjegavati.
Nanolash DIY Bonder – sastojci (INCI)
Acrylic copolymer, Aqua, Carbon, Polyurethane prepolymer, Dehydroacetic acid sodium.
Nanolash DIY Bonder – datum isteka roka trajanja
Nanolash DIY Bonder, ako se pravilno skladišti, zadržava svojstva 6 mjeseci nakon otvaranja.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti