Ljepilo za podizanje i laminiranje trepavica

Nanolash LASH LIFT GLUE

Količina: 5 ml / 0,17 fl oz

LJEPILO, OSNOVA, ZA PODIZANJE TREPAVICA

Nanolash Lash Lift Glue je još jedan ključni proizvod za izvođenje tretmana za podizanje i laminiranje trepavica. Osigurava dobro prianjanje trepavica na silikonske šipke i lako ih je podvrgnuti sljedećim koracima procesa podizanja trepavica. Tanki aplikator omogućuje nanošenje optimalne količine proizvoda. Ako je potrebno, ljepilo se može nanijeti i ispod silikonske šipke za bolje držanje.

Lash Lift Glue

KAKO KORISTITI NANOLASH LASH LIFT GLUE?

Nanesite ljepilo za podizanje i laminiranje trepavica na silikonsku šipku i počešljajte trepavice na šipku, zatim slijedite sljedeće korake podizanja i laminacije. Također možete koristiti ljepilo za pričvršćivanje silikonske šipke na kapak.

NANOLASH – SVE ŠTO JE NAJBOLJE ZA VAŠE TREPAVICE

Ljepilo za podizanje i laminiranje trepavica samo je jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Kako pripremiti trepavice prije nanošenja ljepila?
Prije nanošenja ljepila kapke i trepavice treba očistiti i odmastiti. Za ovaj zadatak koristite namjenski šampon za trepavice s neutralnim pH-om.
U kojoj fazi podizanja i laminiranja trepavica trebam koristiti Nanolash Lash Lift Glue?
Ljepilo se koristi za olakšavanje procesa podizanja i laminiranja trepavica. Koristite ga za fiksiranje trepavica na silikonsku šipku kako biste im dali pravi oblik i osigurali da ga zadrže tijekom faze fiksiranja.
Nanolash Lash Lift Glue – sastojci (INCI)
Aqua, AMP-Acrylates Copolymer, Alcohol.
Nanolash Lash Lift Glue – datum isteka roka trajanja
Rok valjanosti proizvoda nalazi se na pakiranju.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti