Češljevi za podizanje i laminaciju trepavica

Nanolash LIFTING COMBS

Količina: 3 kom

ČEŠLJEVI ZA PODIZANJE I LAMINACIJU TREPAVICA

Češljevi za podizanje trepavica u obliku slova Y olakšavaju i brže postavljaju trepavice na silikonske šipke tijekom podizanja i laminacije trepavica. Svaki vrh aplikatora za podizanje trepavica ima različitu funkciju. Prvi osigurava da možete pravilno počešljati trepavice na šipku, dok drugi vrh radi kao češalj za češljanje i odvajanje trepavica prije nanošenja proizvoda za podizanje trepavica.

Lifting Combs

KAKO KORISTITI NANOLASH ČEŠLJEVE ZA PODIZANJE TREPAVICA?

Nakon postavljanja silikonskih štapića na kapke, nanesite optimalnu količinu ljepila na trepavice. Ravnim vrhom češlja začešljajte trepavice na šipku. Vrhom češlja precizno razdvojite trepavice. Zatim nanesite proizvode za podizanje i laminaciju trepavica.

NANOLASH – ONO ŠTO JE NAJBOLJE ZA TREPAVICE

Češljevi za podizanje i laminiranje trepavica samo su jedan od senzacionalnih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu Nanolash. Ovo su najkvalitetniji proizvodi za šminkanje i njegu trepavica koje umjetnici diljem svijeta svakodnevno koriste.

Ako želite saznati više o vijestima iz industrije ljepote i pronaći pouzdan izvor savjeta i nepresušan izvor inspiracije, svakako posjetite naše platforme društvenih mreža!

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Jesu li češljevi za podizanje i laminaciju trepavica višekratni?
Da, naše češljeve možete koristiti više puta. Ne zaboravite ih uvijek temeljito očistiti nakon svake upotrebe.
Jesu li Lifting Combs obavezni za podizanje trepavica?
Češljevi su neophodan pribor. Ovaj dodatak vam omogućuje češljanje trepavica na silikonske šipke pomoću ljepila za trepavice. Također osigurava precizno odvajanje trepavica.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti