PRECIZNA PINCETA ZA NADOGRADNJU TREPAVICA

Upoznajte Nanolash profesionalnu pincetu za nadogradnju trepavica. Napravljena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, lagana i praktična, ne opterećuje vaša zapešća i osigurava iznimnu preciznost pri svakoj uporabi. Odaberite alat prilagođen svojim potrebama i osigurajte da vaš rad uvijek donosi zadovoljavajuće rezultate.

Eyelash Tweezer Pointed

0 pln
0 pln

Eyelash Tweezer Curved

0 pln
0 pln

U našoj ponudi su pincete za odvajanje trepavica kao i različite varijante pinceta za nadogradnju trepavica. Imaju posebne vrhove različitih oblika i kutova. Pincete su podijeljene na jednostruke i dvostruke točke držanja što vam omogućuje da ih uskladite s metodama koje se koriste za stvaranje grozdova trepavica. Svaka od njih ručno je izrađena i napravljena s pažnjom na svaki detalj. Isprobajte jednu od Nanolash pinceta i uvjerite se kako je jednostavno poboljšati kvalitetu i učinkovitost vašeg rada.

EYELASH TWEEZER POINTED
EYELASH TWEEZER CURVED
EYELASH TWEEZER L SHAPE

Mnogi su se već uvjerili u preciznost i kvalitetu Nanolash pinceta za nadogradnju trepavica. Svaka od njih ima ergonomski oblik koji je profinjen u svakom detalju. Njihova lakoća, koja ne opterećuje zapešće, kao i nevjerojatna praktičnost, ključ je učinkovitog rada svakog umjetnika trepavica.

faq
FAQ SVE
ŠTO TREBATE ZNATI
Koja je razlika između pincete za nadogradnju trepavica i obične pincete?
Pinceta za nadogradnju trepavica napravljena je od laganog materijala koji ne opterećuje zapešće stilista tijekom višesatnog rada. Njezini vrhovi potpuno su drugačiji od običnih pinceta kako bi osigurali precizno držanje trepavica kako bi ih lakše nanijeli na prirodne.
Mogu li se pincete iz Nanolasha sterilizirati u autoklavu?
Da, pincete su napravljene od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika i mogu se sterilizirati u autoklavu.
Koji je rok za ispunjenje narudžbe?
Predviđeno vrijeme dostave je unutar dva radna dana. Proizvod dostavlja kurirska služba.
Mogu li naručiti ako živim u inozemstvu?
Da, naše proizvode šaljemo u mnoge zemlje diljem svijeta. Trošak dostave i procijenjeno vrijeme isporuke ovise o zemlji u koju se proizvod šalje. Ako želite dobiti informacije o troškovima dostave u vašoj zemlji, kliknite gumb zastavice u izborniku web stranice i odaberite jezičnu verziju koja vas zanima.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti