Vodič za šminkanje očiju s nadogradnjom trepavica - na što obratiti pozornost?

Vodič za šminkanje očiju s nadogradnjom trepavica - na što obratiti pozornost?

Učinci nadogradnje trepavica mogu dovoljno naglasiti oko da žene na neko vrijeme odustanu od šminkanja očiju. U tome nema ništa loše i dokazuje koliko nadogradnja trepavica može utjecati na naš izgled i raspoloženje. Međutim, ako želite dodatno poboljšati svoj pogled, morate uzeti u obzir nekoliko važnih stvari koje ćemo vam danas otkriti.

Šminkanje očiju s nadogradnjom trepavica - održavanje sklada

Bez obzira koju metodu nadogradnje trepavica odabrali (klasična, volumenska ili hibridna), vaše oči će odmah biti istaknute, a vaš pogled će izgledati znatno dublji. Ako se odlučite dodatno koristiti sjenilo, ne zaboravite zadržati sklad u svom izgledu. Odvažna šminka za oči u kombinaciji s ekstenzijama trepavica za volumen može sjajno naglasiti oko za elegantan događaj, ali lako je pretjerati i potpuno umanjiti efekte ekstenzija trepavica.

Na što vrijedi paziti?

  • Odabir sjenila ne smije zasjeniti efekte ekstenzija trepavica. Odlučite se na svijetle boje koje odgovaraju cjelokupnom izgledu.
  • Upotreba olovke za oči je u redu, ali neka bude suptilna kako biste osigurali da vaše trepavice budu glavni fokus.
  • Dodavanjem dodatnog sloja maskare na donje trepavice uklonit ćete neželjeni kontrast između njih i gornjih trepavica.
  • Učinke ekstenzija trepavica možete poboljšati tako da svojoj liniji trepavica date dublji izgled. Upotrijebite olovku za ovaj zadatak i njome definirajte svoju gornju vodenu liniju.

Modni trendovi šminke stvoreni za ekstenzije trepavica

Šminkanje je oblik umjetnosti koji se može savladati uz odgovarajuću količinu pažnje. Potrebno je zapamtiti prethodno spomenuti sklad kako efekti ne bi izgledali prenaglašeno. Kakvu šminku biraju žene s ekstenzijama trepavica?

  • Minimalizam s nježnim detaljima

U ovom slučaju prirodni izgled pobjeđuje. Žene se najčešće odlučuju za nježno definiranje obrva pomoću, primjerice, pomade u prirodnoj nijansi ili pokazuju svoje uredne i često laminirane obrve. Odaberite sjenilo u neutralnim nijansama koje nježno ističe oko, možete koristiti i olovku za oči ako je lagano nanesete. Neka vaše usne izgledaju prirodno, dovoljno je sjajilo za usne ili ulje za usne da izgledaju sjajno. Također se možete odlučiti za neutralni ruž s nijansom bliskom vašoj prirodnoj boji usana. Uparite ga sa svojim ekstenzijama trepavica 1:1, ovaj izgled je također kompatibilan s hibridnom metodom. Ova šminka odgovara svakoj prilici i svakoj ženi.

  • Svjež i suptilan pastelni izgled

Žene općenito vole eksperimentirati i isticati se. Pastelne boje su trend mode i šminke koji se stalno vraća. Izvrsno naglašavaju prirodnu ljepotu i kontrastiraju s različitim bojama očiju. Šarene olovke za oči postaju sve popularnije jer vam omogućuju stvaranje kreativnih makeup lookova. Možda nije najbolji izgled za posao, ali je idealan za ljetne večeri ili glazbene festivale. Ekstenzije trepavica izvedene hibridnom metodom uz dodatnu upotrebu šarenih dlačica zasigurno će impresionirati svakoga.

  • Intenzivan smokey eye

Ako trebate look za elegantno večernje događanje i sanjate o nešto hrabrijoj verziji sebe - odlučite se za pouzdani smokey eye look i kombinirajte ga s ekstenzijama za volumen trepavica. Intenzivno sjenilo i pravilno blendanje učinit će vaš pogled zadivljujućim. Možete odbaciti olovku za oči ili je upotrijebiti za nježno produbljivanje linije trepavica.

  • Neodoljiv sjaj - glitter glam

Ludi veliki noćni izlazak zahtijeva jednako ludi look! Bez obzira koju metodu nadogradnje trepavica odabrali, odlučite se za svjetlucave dodatke. Svjetlucavo sjenilo? Što kažete na svjetlucavu olovku za oči s daškom boje koja će pristajati vašoj odjeći? Također, ne zaboravite nanijeti malo highlightera u unutarnje kutove očiju. Osim toga, možete posegnuti za posebnim dijamantima koji se lijepe na kožu i nanijeti ih odmah ispod obrva. Svjetlucajte i zabavite se!

Šminkanje s ekstenzijama trepavica - problemi koje možete prevladati

  • Umjetne trepavice vs šminka za oči

Šminka za oči u kombinaciji s ekstenzijama trepavica ne mora biti zahtjevna. Ipak, morate obratiti pažnju na kozmetiku koju koristite, jer ako pogriješite, možete izgubiti umjetne trepavice brže nego što mislite.

PROBLEM: Iako kremasta sjenila imaju svoje obožavatelje, možda nisu dobar izbor. Na bazi su ulja, a ulja štete ljepilu za nadogradnju trepavica. Stoga korištenje vodootporne kozmetike također nosi visok rizik od oštećenja. Na bazi ulja su i ispiru se samo dvofaznom micelarnom vodom koja je, vjerojatno pogađate, također na bazi ulja.

SAVJET: Koristite klasična ili sjenila u prahu. Dobro su pigmentirana i jednako lijepo izgledaju na kapku. Također se lako ispiru. Kad birate olovku za oči, posegnite za tekućom ili olovkom za oči.

  • Ekstenzije trepavica vs puder i korektor

Naizgled dvije različite stvari koje se tiču dva različita područja, a ipak mogu biti štetne jedna drugoj.

PROBLEM: Formulu vašeg korektora ili pudera možda je teško isprati, a ponekad se nešto može naći na vašim trepavicama dok se ujutro spremate za dan. Uklanjanje ovih proizvoda je stvarno teško i može slijepiti trepavice. Puder za lice također može biti problematičan nakon što se nađe na našim trepavicama. Automatski gube svoju duboku crnu boju i cijeli efekt ekstenzija izgleda jednostavno loše.

SAVJET: Najbolje je posegnuti za mikro četkom ili štapićem s vatom i nježno je navlažiti micelarnom vodom. Zatvorite oko i pomaknite štapić s vatom od korijena trepavica prema vrhovima. Na kraju, prođite kroz trepavice špulom.

  • Uklanjanje šminke s očiju s umjetnim trepavicama

Nikada nemojte zaboraviti ukloniti šminku s očiju - oči i trepavice će vam sigurno biti zahvalni.

PROBLEM: Sada kada znate da korištenje dvofaznih sredstava za skidanje šminke i pogrešnih proizvoda može oštetiti vaše trepavice, vrijedi obratiti pozornost na osnovne dodatke u vašoj kupaonici. Pod ovim mislimo na jastučiće vate koje koristite za skidanje šminke. Ove neupadljive stvari mogu uzrokovati puno problema prilikom skidanja šminke s ekstenzija trepavica. Vlakna se zahvate za trepavice i teško ih je ukloniti. Osim toga, mogu se zaglaviti između prirodnih i umjetnih trepavica, a ovo je jednostavan način za izvlačenje ekstenzija trepavica.

SAVJET: Koristite jednofaznu micelarnu vodu za skidanje šminke. Možete je nanijeti na prste i zapjeniti, a zatim rasporediti pjenu po kapcima. Nakon nekoliko trenutaka proizvodi šminke poput sjenila ili olovke za oči trebali bi se otopiti.

  • Pranje umjetnih trepavica nakon skidanja šminke

Ovo je važan korak za održavanje odgovarajuće higijene i zdravlja očiju.

PROBLEM: Micelarne vode i losioni za skidanje šminke dizajnirani su za otapanje kozmetičkih proizvoda i njihovo lakše ispiranje s kože i kose, ali mogu ostaviti tragove. Zato uvijek trebate oprati lice gelom za lice nakon skidanja šminke. Većina nas samo koristi obični gel za lice za ovaj zadatak, ali oni mogu sadržavati sastojke koji mogu oštetiti ljepilo. Što učiniti u takvoj situaciji?

SAVJET: Isplati se posegnuti za namjenskim šamponom za trepavice i obrve. Ovaj vrlo nježan proizvod odlično će očistiti trepavice. Kako ga koristiti?

  1. KORAK 1. Zapjenite šampon. Možete odabrati Nanolash šampon za trepavice i obrve uz koji dolazi posebna bočica s pumpicom za pjenjenje.
  2. KORAK 2. Nanesite pjenu na trepavice.
  3. KORAK 3. Lagano klizite prstima kroz kosu od vrha prema dolje. Ako imate čistu, finu četku, možda će vam biti od koristi. Njezine čekinje klize između trepavica i pravilno čiste prostor između njih.
  4. KORAK 4. Isperite šampon mlakom vodom.

To je to! Vaše trepavice su precizno očišćene. Trepavice možete prati ujutro i navečer. Šampon možete koristiti i za njegu prirodnih trepavica u svakodnevnoj rutini.



Napiši komentar. Bit će objavljen čim ga moderator odobri.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti