Otkrijte najmodernije trendove nadogradnje trepavica i uskladite ih sa svojim očima!

Otkrijte najmodernije trendove nadogradnje trepavica i uskladite ih sa svojim očima!

Ekstenzije trepavica koje se izvode klasičnom, volumenskom ili hibridnom metodom su jedna stvar, ali konačni rezultat često ovisi o odabranom stilu koji želimo nositi. Pregledajte najpopularnije opcije i razmislite je li neka od njih za vas!

Stilovi nadogradnje trepavica - što uzeti u obzir prije nego što se odlučite za jedan?

Svaka metoda nadogradnje trepavica - klasična, volumenska i hibridna - može se koristiti za stvaranje raznih zanimljivih stilova. Mnogi od njih su posebno popularni, ali nisu uvijek prikladni za sve. Vrste očiju dijele se prema obliku i položaju:

  • male i velike,
  • okrugle i bademaste,
  • izbočene i duboko usađene,
  • široko postavljene i usko postavljene oči.

Neki stilovi trepavica mogu pojačati neželjene nesavršenosti oka, kao što su spušteni kapci, oči s kapuljačom itd. Zato umjetnik trepavica mora provjeriti kakav je tip očiju klijentice i predložiti odgovarajući stil. Konačni izbor je uvijek vaš, ali vrijedi poslušati stručnjaka kako ne biste požalili svoju odluku nakon završetka postupka.

Najpopularniji stilovi nadogradnje trepavica - pronađite nešto za sebe!

  • Mačje oči

Ovo je vrlo popularan stil umjetnih trepavica, koji se uglavnom izvodi tijekom metode nadogradnje trepavica 1:1. Umjetnik trepavica pričvršćuje umjetne trepavice na prirodne trepavice, glatko gradirajući njihovu duljinu od unutarnjeg do vanjskog kuta. Ova metoda vizualno izdužuje vanjski kut i sužava oko. Ako klijentica ima prirodno duge trepavice, stilist lijepi umjetne trepavice samo uz vanjski kut, kako bi učinak ostao što prirodniji.

Ovaj stil najbolje pristaje velikim, okruglim i usko postavljenim očima. Za bademaste oči, oči s kapuljačom ili spuštene kapke mogu pojačati neželjeni učinak.

  • Vjeveričin efekt

Ova metoda oblikovanja trepavica uključuje postupno povećanje duljine umjetnih trepavica, počevši od unutarnjeg kuta. Kada stilist dosegne najvišu točku luka obrva, počinje nanositi sve kraće trepavice. Ova je metoda osmišljena za podizanje kuta oka kako bi oko izgledalo veće i otvorenije.

Ovaj stil izvrsno funkcionira za oči koje su blizu jedno drugom i spuštene kapke.

  • Kim Camellia trepavice

Ovaj efekt poznat i kao Kim'style ili Kim Kardashian trepavice i često se koristi s metodom volumena. Ovo je stil koji je danas super popularan. Kardashian efekt uključuje nanošenje različitih duljina trepavica, od kojih su neke oblikovane u lepeze. Ovaj stil daje nevjerojatno prirodan rezultat bez stvaranja ravnog i pretjeranog završetka.

Lijepo ističe pogled i vizualno otvara oko. Dovoljno je svestran da dobro funkcionira za većinu tipova očiju.

  • Efekt olovke za oči

Efekt olovke za oči podrazumijeva stvaranje 2-u-1 efekta - značajno naglašene trepavice i efekt olovke za oči na kapku. Trepavice se nanose od unutarnjeg prema vanjskom kutu, postupno povećavajući njihovu duljinu, ali uz minimalno uvijanje čime se stvara efekt olovke za oči na kapku.

Ovo je lijep stil, ali odgovara samo određenim klijentima. Dobro odgovara vlasnicima bademastih očiju s podignutim vanjskim kutom. Za one s duboko usađenim očima ili spuštenim kapcima, može pogoršati neželjeni učinak.

  • Ruski volumen i holivudski volumen

Ovaj stil je čest odabir kod korištenja volumenskih ekstenzija trepavica (2-8D). Umjetne trepavice posvećene ovom stilu sužene su u podnožju tako da svojim impresivnim volumenom i dalje izgledaju prirodno i ne opterećuju oko. Trepavice i linija trepavica izgledaju mnogo gušće, stvarajući prekrasnu lepezu trepavica preko oka.

Ovaj stil vrijedan je pažnje vlasnica uskih očiju koje ih žele vizualno povećati, a odlično kamuflira spuštene kapke kod duboko usađenih očiju.

Šarene trepavice - kako istaknuti oči s bojom?

Ekstenzije trepavica šarenim umjetnim trepavicama tehnički se ne razlikuju od standardnih metoda produžavanja – klasičnih, volumenskih ili hibridnih. Međutim, šarene trepavice dijele se u tri varijante:

  • full - cijeli izgled u jednoj boji,
  • mješovite - stilist miješa boje tijekom postupka,
  • ombre - trepavice su crne, ali su vrhovi druge boje,

Žene rijetko biraju izgled koji uključuje jednu boju jer su rezultati vrlo upečatljivi i nisu prikladni za svakodnevno nošenje. Češće biraju nježne naglaske, daleko od upečatljivih izgleda duginih boja. Imajte na umu da ekstenzije trepavica traju oko 4 tjedna i ne može si svatko priuštiti povratak po ponovno punjenje tako izražajnog stila.

Kako uskladiti šarene trepavice s bojom očiju?

Šarene ekstenzije trepavica opcija su za žene koje se žele istaknuti i impresionirati svih, ali postoje i opcije mnogo bliže prirodnom izgledu. Neke boje, različite od klasične crne, dizajnirane su da nadopune boju očiju kroz kontrast (kontrastna boja) ili da istaknu oko (harmonična boja). Kako odabrati najbolju boju?

  • ZELENE OČI - kontrastne boje: CRVENA, SMEĐA, LJUBIČASTA, LILA; harmonične boje: ŽUTA, PLAVA, ZELENA
  • DUBOKO SMEĐE OČI - kontrastne boje: ŽUTA, LJUBIČASTA, ZELENA; harmonične boje: SMEĐA, BRESKVA, LOSOS
  • PLAVE, SIVE OČI - kontrastne boje: ŽUTA, BORDO, LJUBIČASTA, NARANČASTA; harmonične boje: ZELENA, GRAFITNA, ROZA, SIVA
  • OČI BOJE LJEŠNJAKA - kontrastne boje: ZELENA, PLAVA, LJUBIČASTA; harmonične boje: BEŽ, SMEĐA, SIVA, BRESKVA

Šarene ekstenzije trepavica - kako pravilno uklopiti boje?

Kako efekt ne bi izgledao pretjerano, a kako bi trepavice bile prikladne za svakodnevno nošenje, umjetnik trepavica mora dobro odabrati boje i dovoljno suptilno uklopiti šarene trepavice da ispune svoju funkciju isticanja oka. Najčešće možete birati između dva efekta:

  • stilist nanosi nekoliko šarenih trepavica između prirodnih koje će stvoriti suptilan i nenapadajući štih u odabranoj boji,
  • stilist ne miješa boje već odabire jedan segment trepavica (obično u blizini vanjskog kuta oka) i na njega postavlja nekoliko trepavica u odabranoj boji stvarajući šareni naglasak.

Odvažnije klijentice mogle bi doći u iskušenje da odaberu nešto drugačija rješenja, u kojima će u potpunosti izbaciti crne trepavice. Tri najpopularnija efekta su:

  • cijeli izgled jedne boje,
  • cijeli izgled jedne boje, ali miješanjem njenih nijansi,
  • dugin izgled stvoren s nekoliko boja trepavica i njihovim miješanjem.


Napiši komentar. Bit će objavljen čim ga moderator odobri.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti