Kako do dužih, gušćih trepavica u nekoliko sekundi?

Kako do dužih, gušćih trepavica u nekoliko sekundi?

Većina žena sanja o punim i dugim trepavicama, no neke od nas nemaju vremena za višesatne tretmane profesionalnih trepavica. Ponekad smo u velikoj stisci s vremenom i želimo da efekti budu gotovi u minuti, doslovno. Postoji li način da se to postigne? Da, zapravo puno njih!

Maskara za duljinu ili volumen

Maskara je ženski must-have. Nema izuzetaka. Većina nas ne može zamisliti torbicu za šminku bez nje ili izlazak bez definiranih trepavica. Što rade takve maskare?

Odgovarajući skup sastojaka u maskari za volumen lako se nanosi preko trepavica i obavija ih od korijena. Istodobno ih precizno odvaja, sprječavajući stvaranje grudica. Linija trepavica odmah je punija, a ponekad čak postižemo rezultate poput olovke za oči, dodajući nevjerojatnu definiciju oku.

Maskara za duljinu djeluje na sličan način. Njezina je tekstura dovoljno gusta da stane na vrhove trepavica ostavljajući ih odmah dužima.

Nanošenjem više slojeva lako možete poboljšati izgled trepavica. Također možete koristiti 2-u-1 maskaru i uživati u učincima zgušnjavanja i produljivanja, što je gotovo za nekoliko sekundi! Ne zaboravite maskaru uvijek nanositi na savršeno čiste trepavice bez ulja kako biste mogli uživati u najdugotrajnijim rezultatima.

Što je prozirna maskara i vrijedi li ju koristiti?

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom maskarom i niste ljubitelj nanošenja veće količine proizvoda, svom priboru za šminkanje možete dodati i primer za maskaru. Ova popularna bezbojna maskara koristi se prije nanošenja obične maskare. Što točno radi?

  • Podebljava trepavice; takav proizvod obavija trepavice kako bi izgradio veći volumen prije nego nanesete uobičajenu maskaru.
  • Produžuje trepavice; kozmetika se nanosi na vrhove trepavica kako bi produžila trepavice, plus poboljšava elastičnost trepavica kako bi stvorila vidljivo uvijanje.
  • Dugotrajna je; čim se primer osuši, može bolje prianjati maskaru, uz to je otporan na vlagu i temperaturne promjene kako bi se spriječilo razmazivanje i ljuštenje maskare.
  • Priprema trepavice za nanošenje maskare; primer za maskaru čini trepavice lakšim za rukovanje i odvajanje kako bi se zajamčila ravnomjerna pokrivenost glatkih trepavica.
  • Ima ekstra hranjiva svojstva; takvi su proizvodi prepuni hranjivih tvari koje poboljšavaju dlačice trepavica, jačaju ih, povećavaju elastičnost i zadržavaju hidrataciju.

Kako koristiti prozirnu maskaru?

Nanošenje primera za maskaru nije komplicirano.

  1. Provjerite jesu li vam trepavice čiste. Koristite svoje uobičajeno sredstvo za čišćenje lica ili isprobajte poseban šampon za obrve i trepavice.
  2. Izvadite štapić iz tube i uklonite višak proizvoda; obrišite ga o tubu ili upotrijebite maramicu.
  3. Počnite nanositi primer za maskaru na korijen trepavica, na isti način na koji nanosite maskaru. Mrdajte štapićem naprijed-natrag kako biste bili sigurni da su i najkraće dlačice trepavica pokrivene.
  4. Pričekajte da se primer osuši; Dovoljno je 30 sekundi. Jedan sloj je savršeno dovoljan. Sada možete nanijeti svoju maskaru.

Savjet: ako želite produljiti vijek trajanja vašeg primera za maskaru, pokušajte ne upumpavati zrak u tubu. Kada vraćate štapić, okrećite ga unutar cijevi kako biste izbjegli ulazak zraka u bočicu.

Treba li se primer za maskaru osušiti prije nego što nanesete maskaru?

Da, trebao bi se osušiti prije nanošenja maskare. Na internetu postoje zbunjujuća mišljenja, ali takav proizvod ima specifičnu formulu koja djeluje na trepavice na specifičan način. Miješanje s maskarom može utjecati na njegova svojstva i pogoršati djelovanje. Uvijek nanesite maskaru nakon što se primer osuši.

Kana na trepavicama - prirodno zgušnjavanje

Korištenje kane na trepavicama je prirodan i učinkovit način da dobijete gušće trepavice i produbite njihovu boju u isto vrijeme. Pomiješana s vodom pretvara se u pastu koju nanosite na trepavice. Kana ne prodire u dlačice; obavija trepavice čineći ih puno gušćima.

Biljka kane bogata je sastojcima koji njeguju trepavice, a formirani premaz ih štiti od oštećenja. Kako biste saznali više o kani i bojanju trepavica, nastavite čitati našu objavu.

Puder u prahu na trepavicama - jednostavan trik za gušće, duže trepavice

Što ako u vašoj kozmetičkoj torbici nema primera za maskaru, a stvarno želite da vaše trepavice izgledaju punije i duže? Isprobajte jednostavan trik vizažista slavnih. Radi se o puderu u prahu.

Trik se možda čini iznenađujućim, ali stvarno djeluje. Žene vole ovaj trik i dijele svoje rezultate na TikToku i Instagramu. Čak i najlošije maskare ostaju na trepavicama cijeli dan bez razmazivanja ili ljuskanja. Ipak, stvarni učinci produljenja i zgušnjavanja najbolja su stvar kod njega. Kombinacija maskare i pudera stvara gustu pastu koja obavija trepavice, nadograđujući ih na vrhovima.

Puder u prahu na trepavicama. Kako ga koristiti?

Dva su popularna načina na koja možete pronaći preko Interneta. Evo prvog. Izvadite štapić maskare iz tube, namažete ga puderom u prahu i vratite u tubu. Međutim, ne preporučujemo ovu metodu. Stavljanje pudera u bočicu može promijeniti formulu maskare i jednostavno je uništiti; proizvod će postati beskoristan.

Nabavka dodatne četke puno je bolja opcija. Evo našeg vodiča korak po korak za stvaranje duljih trepavica punih volumena s puderom u prahu.

  1. Precizno očistite trepavice.
  2. Koristite uvijač za trepavice za učinak podizanja trepavica.
  3. Nanesite prvi sloj vaše maskare. Učinite to što je preciznije moguće, mičući štapićem naprijed-natrag.
  4. Vrijeme je za puder u prahu. Nanesite malu količinu proizvoda na četkicu za šminkanje, najbolje je da bude pahuljasta, i prenesite je na trepavice. U idealnom slučaju, ne dodirujte četku po dlačicama, već lagano otresite puder s njih. Pričekajte nekoliko sekundi da se puder stopi s mokrom maskarom.
  5. Nanesite još jedan sloj maskare - spojit će se s puderom i prvim slojem maskare.

Kako zgusnuti trepavice? Alternativne metode

Ako želite gušće trepavice i imate više vremena, možete isprobati posebne serume za trepavice. Uz redovitu primjenu omogućuju vam postizanje senzacionalnih i dugoročnih rezultata koji su vidljivi i bez proizvoda za šminkanje. Takvi pojačivači trepavica bogati su vitaminima i ekstraktima koji poboljšavaju dlačice trepavica i potiču rast trepavica. Povećani volumen trepavica nije samo rezultat sve deblje dlačice, već i rasta novih trepavica. Takvi su proizvodi visoko ocijenjeni od strane korisnika - vrijedi ih razmotriti.

Ricinusovo ulje također dobro djeluje. Ovo je najbolji način za gušće trepavice kod kuće i za vaš novčanik. Ricinusovo ulje je bogat izvor masnih kiselina i vitamina E. Čini trepavice otpornijima na ispadanje i jača njihovu elastičnost. Naneseno na trepavice, ricinusovo ulje potiče rast novih trepavica. Ipak, potrebno je neko vrijeme da pokaže svoj učinak.



Napiši komentar. Bit će objavljen čim ga moderator odobri.
Pravila privatnosti

Naša web stranica koristi kolačiće, također i kolačiće treće strane za korištenje vanjskih alata. U slučaju da korisnik ne da svoj pristanak, koriste se samo najvažniji kolačići. Postavke u svom pregledniku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pristajete li na korištenje svih kolačića?

Pravila privatnosti